Bob de Wit

Professor of Strategic Leadership Nyenrode Business Universiteit

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter van Strategy Works, een Rotterdams adviesbureau dat al ruim 20 jaar actief is in strategie ontwikkeling. Ook verzorgt dit bedrijf in-company opleidingsprogramma's. Daarnaast geeft Bob veel lezingen over 'Digitale Transformatie', het belangrijkste strategische onderwerp op dit moment. In 2017 zijn de zesde editie van zijn boek 'Strategy: an international perspective' en vijfde editie van 'Strategy Synthesis' verschenen. Het boek wordt in meer dan 50 landen op alle continenten gebruikt op universiteiten en business schools. 

Annemieke Roobeek

Hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement Nyenrode Business Universiteit en CEO MeetingMoreMinds

Annemieke Roobeek is hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement aan Nyenrode Business Universiteit en CEO van MeetingMoreMinds. Annemieke is een innovatie, ondernemende adviseur, bestuurder en wetenschapper. Zij is specialist in grootschalige transformatietrajecten en ontwerper van ecosystemen waarin netwerkend wordt samengewerkt met uiteenlopende private en publieke partijen.

André Nijhof

Hoogleraar Duurzaam ondernemen en Stewardship Nyenrode Business Universiteit

André Nijhof is hoogleraar Duurzaam ondernemen en Stewardship aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij is oud-voorzitter van het Netwerk Bedrijfsethiek Nederland (NBN) en was projectleider in het nationale onderzoeksprogramma naar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Nederland. Naast zijn werk op Nyenrode is André gasthoogleraar bij UN mandated University for Peace (Costa Rica). 

Peter Kamminga

Associate Professor, VU Amsterdam & Research fellow, Harvard University

Dr. mr. Peter Kamminga is gepromoveerd scholar, mediator en consultant. Hij doceert zowel aan de Vrije Universiteit en aan de Harvard Universiteit. Hij doet al bijna twee decennia onderzoek naar de impact van juridische kaders op projectresultaten en werkt daarin nauw samen met de bouwpraktijk. Naast zijn academische werk adviseert hij over optimale inrichting van contracten en contracteringsprocessen, en is hij mediator in complexe zakelijke conflicten in de bouwpraktijk en daarbuiten. Zijn nieuwe boek 'Van contract naar contractuele relaties' is gebaseerd op de conclusies uit het onderzoek en verschijnt begint 2020. 

Hajé van Egmond

Adviseur Omgevingsrecht Geregeld BV en Kwartiermaker Kwaliteitsborging iBK

Sinds 2007 werkt Hajé van Egmond als adviseur binnen vakgebieden handhaving, (bouw)regelgeving, omgevingsrecht en bouwkwaliteit. Door zijn werkzaamheden voor het ministerie van BZK en ervaring met gemeenten en gebouweigenaren kan Hajé beide kanten de van de medaille belichten. Hij is in staat om complexe en vaak 'droge' materie van de bouwregelgeving op een heldere en begrijpelijke manier neer te zetten.

Rob Nijsse

Hoogleraar Constructieleer TU Delft

Rob Nijsse (Amsterdam 1953) studeerde in 1979 af aan de TU Delft in Constructieve Vormgeving. Het grootste deel van zijn carrière werkte hij bij ABT in Velp, tussen 1996 en 2007 als lid van de Raad van Bestuur. Sinds 2007 is hij hoogleraar Constructieleer aan de TU Delft bij zowel de faculteit Bouwkunde als Civiele Techniek en Geowetenschappen.